Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Äntligen fri från pormaskar! Med två enkla ingredienser får du aldrig oren hy igen! FANTASTISKT!


Man finner oftast dessa på näsan eller hakan: pormaskar. Särskilt för dem med blandhy, kan de vara ständigt irriterande. Kampen mot de små svarta fläckarna i ansiktet är hård, eftersom de är oerhört svåra att bli av med.

Det är inte tillrådligt att försöka klämma pormaskar, eftersom det finns en god chans att bakterier från dina fingrar orsakar inflammation.

Men här kommer ett recept på en ansiktsmask som verkligen fungerar!

1. Ingredienser
2
För att göra den här ansiktsmasken behöver du en påse gelatin och lite mjölk. Om du är vegetarian eller vegan, kan du använda pektin (en växtbaserat bindemedel) i stället för gelatin.
2. Kombinera
2
Skaka innehållet av gelatin / pektin påsen i en liten skål.
2
Tillsätt 2 matskedar mjölk.
2
Rör om med en sked tills blandningen tjocknar.
2
Masken bör ha konsistensen av rinnande yoghurt.
2
När du är nöjd med konsistensen, placera skålen i mikron i 30 sekunder. När du tar skålen ur mikrovågsugnen, kontrollera med fingret att temperaturen inte är för varmt för ansiktet.
2
Om temperaturen är okej, börja tillämpa masken, undvika ögon och mun. En gammal, ren kosmetisk borste är mycket användbar för att sprida masken över huden. Om du inte har en pensel, kan du naturligtvis bara använda händerna. Låt masken sitta på i 15 minuter för att göra sin sak.
2
När masken är hård, då det är torrt nog för dig att börja dra bort den. Var uppmärksam och dra från utsidan av näsan.
2
Direkt efter att ta tagit bort masken, kan du se resultatet!
Prova själv och njuta av en ljus och klar hy!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment