Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Nyheter 

Mannen dog 5 dagar efter att han fick den här fläcken! Läkarna blev CHOCKADE när de förstod varför!


En man i Kansas dog en skrämmande död för sex månader sedan, som chockade hans läkare, först hade de ingen förklaring till vad som hade orsakat hans död. Det är just nu, som orsaken har fastställts. Det är ett nytt virus som överförs genom fästingar.

Eftersom sjukdomen är ett virus, kan ingen antibiotika behandla det (vilket är fallet med borrelia), och som sådan utgör ett fruktansvärt hot. Enligt de sjukdomexperter som studerar detta har ingenting som detta någonsin setts i västvärlden. Det liknar sjukdomar som ses i Afrika och Asien.

Eftersom mannen som dog bodde i Bourbon County i Kansas har de döpt denna sjukdom till Bourbonviruset som experter tros bärs av fästingar.

 

Kolla videon:


 

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment