Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Du bör dricka en kopp varmt saltvatten per dag i en vecka på morgonen! WOW!


Att utnyttja de helande egenskaperna av endast saltvatten genom att helt enkelt tillsätta 2 tsk havssalt (** inte bordssalt) till 1 liter ljummet vatten och röra om eller skaka tills du inte längre ser några saltgranulat i glaset eller burken är något som många inte gör men borde göra.
Drick allt av lösningen på fastande mage, direkt på morgonen, sju dagar i sträck.
Efter en vecka bör du sluta och vänta en vecka, och sedan kan du upprepa det varannan vecka därefter. Dessutom kan du också göra en större sats i förväg genom att fylla en med saltvattenblandningen.
De korrekta förhållanden av salt till vatten är ½  tesked till 8 dl varmt vatten.
Var noga med att inte överskrida detta mått eftersom för mycket salt kan ha negativa effekter, särskilt för dem med högt blodtryck, och kontrollera alltid med din läkare om du har några frågor. Det kan smaka lite för mycket salt för din smak kanske, men din kropp kommer att tacka dig i slutändan!

Se själv i videon här nedanför:

 

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment