Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Använd dessa 2 ingredienser för att tömma din kropp på fettdepåer och parasiter UTAN ansträngning!


Många tror att den lagrade energin bara är kroppsfett och för att gå ner i vikt måste man följa en diet för att bränna dessa fettdepåer. Det finns andra energireserver som stör processen att bränna fett.

 

Det finns andra energiavlagringar i kroppen, glykogen (kolhydrater) och protein (muskler). Det sätt på vilket kroppen använder dessa energiavlagringar kan ändra hur kroppen använder fett.

Det kan vara svårt att bränna fett om du har höga nivåer av stress eller har parasiter i magen.

Om vi är vana vid att konsumera stora mängder av sötsaker, skapar detta en atmosfär av slem som är perfekt för parasiterna . Spridningen av svampar och bakterier är på grund av denna miljö och därmed är ett sötsug relaterat till dessa oönskade varelser.

Men det finns en åtgärd för att ta bort fettdepåer och parasiter från kroppen.

För att göra det behöver du bara dessa två ingredienser:
100 gram linfrö
10 gram torkad kryddnejlika

Förberedelse och konsumtion
Med hjälp av en mixer, mixa båda ingredienserna till ett pulver. Du bör ta två matskedar av denna blandning på morgonen tre dagar i rad, du kan blanda det med vatten eller med frukosten.

Det bästa sättet är att ta det i 3 dagar vila tre och återuppta konsumtionen med 3 dagar, och så vidare. Efter att en månad har gått, kommer du att märka skillnaden. Denna rengöring kommer att hålla skadedjur ur kroppen.

Var också  säker på att du får alla vitaminer och mineraler dagligen eftersom många av dem är involverade i frisläppandet av energi. Därför ger ett tillräckligt intag oss den där känslan av vitalitet och att vilja delta i olika aktiviteter och motion.

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment