Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

5 skäl till att en kille kommer att lämna kvinnan han är kär i!


Att bli kär kan vara riktigt intensivt. Det är därför så många folk älskar liv som är som en känslomässig berg och dalbana med alla typer av vändningar, spännande toppar och sjunkande dalar. När vi bildar en djupt meningsfull förbindelse med en annan person blir det alla olika typer av upplevelser som lämnar oss förvirrade och överväldigade. Det är svårt att dela en så stor del av ditt liv med någon annan och lita på dem med ditt hjärta.


Medan alla har olika tillvägagångssätt för att få en relation att fungera så är det stor skillnad på hur män och kvinnor hanterar problem,  män tar ofta längre tid på sig för att öppna upp och engagera sig. När en man bli kär tvekar han ofta vid varje större skede i relationen och håller sig tillbaka. Det beror på att män tänker på ont, smärta och lidande som kan komma ut av en misslyckad romans. På samma sätt män fruktar avvisande så mycket mer än kvinnor, de är också medfött rädda för att bli känslomässigt sårad av någon de är kär i.

Det finns flera skäl till varför en man kan välja att lämna kvinnan han älskar. Tio av dem får du höra  om i videoklippet nedan:

Här kommer fem skäl till varför en man lämnar kvinnan.

1. Orättvis granskning:
När en kvinna alltid jämför och kontrastera honom mot andra män, oavsett om det är att jämföra honom mot hennes ex, en manlig familjemedlem, eller en nära vän, det är aldrig bekvämt eller välkommet. Det är också verkligen orättvist. Vem vill mätas eller bedömas så? När det kommer till kritan, är en man som han är. Han vill inte höra om vem som gjorde vad för kvinnan han är för närvarande är med, så håll dina tankar om ditt ex för dig själv!

2. Han hotas av hennes framgång:
Män känner sig ofta hotade av en kvinnas framgång. När en kvinna är mer framgångsrik i form av pengar, ett jobb, och hennes karriär, är hennes manliga partner nästan aldrig riktigt glad för henne. Han känner sig hotad och studier har visat att mäns nivåer av självkänsla är betydligt lägre i jämförelse med kvinnors. En man är också mer benägna att lämna en framgångsrik kvinna när han är mindre framgångsrika eftersom det får honom att känna sig som ett misslyckande eller ovärdig hennes kärlek.

3. Försöka förändra honom:
Många kvinnor försöker forma en man till vad de ser som sin ideala partner. Vi har alla våra brister, men när en kvinna försöker fixa en man, kommer han sannolikt att förakta henne för det.

4. Konstant tjat:
Orsaken till många relationers frågor beror ofta på oupphörligt oroande och gnäll. När en kvinna ständigt klagar, eller påminna sin partner att göra något, blir det snabbt problem.

5. Kvävning:
Vi behöver vår egen tid och utrymme att göra vad vi vill. Precis som kvinnor, behöver män friheten att kunna umgås med sina vänner och vara på sin egen då och då. Om en kvinna är för alltför fäst, eller båda parter är för beroende av varandra. En man som känner sig instängd är en man som inte mår bra.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment