Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

4 Tecken på att du ger för mycket till andra människor och inte tar hand om dig själv!


En av de bästa känslorna i livet kommer när man hjälper andra och göra en positiv inverkan på de människor vi älskar och bryr oss om. När allt kommer omkring, vem vill inte det bästa för sina vänner och familj? Men när du börjar bry dig alltför mycket och passerar linjen mellan goda avsikter och att bara göra folk glada, kan det sluta med en tung belastning på din egen lycka.

Här kommer fyra vanliga tecken som tyder på att du bryr dig alldeles för mycket .

1. Du är omgiven av folk som söker uppmärksamhet , alltför behövande människor. När du tittar runt på de människor i ditt liv är de alla beroende av dig på något sorts sätt, det är en stor röd flagga.

2. Dina egna behov kommer sist. När du bryr dig för mycket, kommer alla andra först. I slutändan är det du som går miste om allt eftersom du är alltför upptagen att glädja andra.

3. Du blir ofta utnyttjad. När folk ser hur mycket du bryr dig och vad du är villig att göra för att hjälpa någon, kommer de att förvänta sig detsamma. Denna spiral kan snabbt gå utom kontroll och alla din vänlighet kommer att tas för givet och missbrukas.

4. Du försöker alltför mycket att behaga andra, vilket gör det till din egen nackdel. När all din tid och energi går åt till att hjälpa andra och se till att de mår bra eller tas om hand, har du ingen tid för dig själv.

Du kan inte göra alla nöjda och du bör inte heller försöka. Se till att alltid ha tid för dig själv och lyssna på vad din kropp och själ försöker berätta. Ingen kommer att dö eller drabbas om du sätter dig själv först för en gångs skull, så gör det!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga artikel med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment