Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Läs DETTA sanna brev ifrån en Mamma till hennes dotter DU kommer bli TÅRÖGD


Nästan varje relation mellan föräldern och barnet uthärdar för det: en fas eller stadium när barnet tror att de vet mer än föräldern om livet, kärleken, och nästan allt annat.
För vissa människor, är det inte bara en fas, det är en livstid att undergräva deras föräldrar. Särskilt som vuxna när ni har lärt oss en hel del om världen, det kan vara lätt att glömma att vår mamma eller pappa, så dumma som de kan vara, är fortfarande människor och har alltid mer livserfarenhet än vi kan erkänna.

Så när denna mamman satte sig för att skriva ett brev till sin dotter när hon blir gammal, kunde jag inte låta bli att tillämpa hennes råd till mitt eget liv och relationer. Läs hur värdefull denna brev är!
“Min älskade flicka,
jag ber dig att ha tålamod den dag du upptäcker att jag börjar bli gammal, men mest av allt ber jag dig att försöka förstå vad jag går igenom.

Om jag upprepar samma sak om och om igen när vi pratar, avbryt mig inte för att säga: ”Du sa samma sak för en minut sedan”… Bara lyssna, är du snäll.

Försök att minnas de gånger du var liten och jag läste samma saga för dig, kväll efter kväll, om och om igen ända tills du somnade.
“När jag inte vill ta ett bad, bli inte arg och genera mig. Kommer du ihåg när jag var tvungen att jaga efter dig och försöka hitta på anledningar för att få dig att ta en dusch när du var en liten flicka?

När du ser hur svårt jag har att ta till mig ny teknik, ge mig tid att lära mig och titta inte på mig med den där blicken… Kom ihåg, älskling, att jag tålmodigt lärt dig mängder av saker som att äta ordentligt, klä på dig, kamma ditt hår och hantera livets utmaningar varje dag…

Dagen du upptäcker att jag börjar bli gammal ber jag dig att ha tålamod, men mest av allt ber jag dig att försöka förstå vad jag går igenom.

Om jag då och då tappar tråden när vi pratar om något, ge mig tid att hitta tillbaka. Om jag inte lyckas, bli inte nervös, otålig eller arrogant. Vet bara i ditt hjärta att det viktigaste för mig är att få vara med dig.

När mina gamla, trötta ben inte tillåter mig att förflytta mig så snabbt som förut, ge mig din hand på samma sätt som jag erbjöd min när du tog dina första steg i livet.
Kolla på videon för att läsa resten av historian:

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment