Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

WOW 

Helt otroligt vad lite MAKEUP kan göra!


Helt otroligt vad lite smink kan göra med ansiktet, kolla in klippet nedan och vill du prova själv så följer lite tips på hur du gör för att förvandla dig själv till en filmstjärna!

Vill du veta hur du sminkar dig till höga kindben, större ögon och fylligare läppar? Här är 8 geniala och fuskiga sminktips!

1. Lär dig att konturera ansiktet!

För att ge en illusion av att du har höga kindben, smalare näsa eller mer markerad haka – lär dig att konturera ansiktet. I videon nedan får du en grundlig genomgång hur du går tillväga. Lite extremt till vardags, men vissa av knepen kan du använda när du applicerar din vanliga makeuprutin med foundation, concealer och rouge.

2. Så fuskar du fram fylligare läppar:

Börja med att rama in läpparna med en läppenna i samma färg som din naturliga läppfärg. Ta därefter concealer på mitten av läpparna för att framhäva putet. Applicera läppstift och läppglans och avsluta med att dutta lite highlighter på amorbågen.

3. Så fuskar du fram större ögon:

Böj dina fransar med en ögonfransböjare. Applicera därefter en brun, matt ögonskugga under ögat och markera därefter den nedre franskanten med en kajalpenna. Applicera en skimrig ögonskugga på ögonlocket och avsluta med att sudda linjen på den nedre ögonfranskanten med en borste samt applicera mascara.

4. Så fuskar du fram fylligare och tjockare hår:

För att ge ett blixtsnabbt, visuellt intryck av att du har fylligare och tjockare hår – lägg på en ögonskugga i samma färg som din hårfärg i benan.


5. Så fuskar du fram fylligare ögonbryn:

Om du vill fuska fram fylligare ögonbryn! Borsta ögonbrynshåren uppåt med en ögonbrynsgel och fyll sedan i med penna eller skugga.

6. Tricket för dig som vill ge intryck av att dina ögon sitter bredare isär:

För att ge intryck av att dina ögon sitter bredare isär än vad de gör, applicera en vit ögonskugga alternativt vit kajalpenna i inre ögonvrån.

7. Tricket för dig som vill ge intryck av att ögonen sitter tätare ihop än vad de gör:

Applicera mörk ögonskugga i övre ögonvrån och uppåt och sudda ut skarpa kanter med en borste.

8. Fuska fram en smalare näsa:

Att fuska fram en smalare näsa låter avancerat men handlar i själva verket om lura ögat med rätt skuggor. Följ instruktionerna nedan:

Se klippet här:

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment