Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

WOW 

Fördelarna med att tvätta kläder med vitvinsvinäger! Att jag inte visste det här tidigare!


Om man ska vara ärlig så är ju att tvätta något som kanske inte är den absolut roligaste sysslan hemma. Det tar ju aldrig slut. Den värsta delen är att räkna ut hur man korrekt tvättar och rengöra alla olika typer av kläder du har. Vissa kan vara dåligt färgade eller kraftigt nedsmutsade, så finns det handdukar, lakan, vita, färger och allt annat som behöver särskild uppmärksamhet.

Vitvinsvinäger kan i princip hjälpa dig med allt du behöver när det gäller att tvätta och rengöra kläder Med hjälp av vitvinsvinäger kan du spara pengar och minska alla irriterande, hårda, kemiska produkter som du använder. Prova det nästa gång du tvättar och se om du tycker om det lika mycket som vi gör!

Se själv i videon här nedanför:

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment