Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Kvinnan bär färg istället för kläder i en dag och CHOCKAR alla!


Numera kan världen verka som en extremt grym plats. Vi får ofta lära oss att skönhet är objektiv och att det är en standard för det, men realistiskt sett, de flesta av oss uppfyller faktiskt inte denna standard. Det är precis vad som hände med den här tjejen, men hon tog initiativet till att övervinna sin rädsla om hennes självbild.

Videon börjar med att visa konstnären, Pashur House, kroppsmålning av en tjej som heter Julie. Trots att hon har en tilltalande kroppsbyggnad, blev Julie extremt osäker om hennes kropp efter en dålig erfarenhet i high school. Som ett sätt att övervinna det, målade Pashur Julies kropp och skickade ut henne på stan för att se om någon skulle märka att hon faktiskt inte bar kläder.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment