Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Svårt att somna – Dessa 7 tips hjälper dig


Ohhh sömn, hela dagen lång! Vi ser alla fram emot ögonblicket då vi kan lämna dagens bekymmer bakom oss och  försvinna in i drömmens land. Men när vi väl skall göra detta? Så händer inget.. Vrider och vänder på sig i sängen i timmar är en av de mest stressfulla saker som finns. För det betyder så klart att vi får mindre vila innan morgondagens arbetspass – och tänker du på hur mycket tid du förlorar så gör det också saken ännu värre-

Så hur kan du göra det bättre? självklart, sömn piller är en enkel utväg, men dem har så många negativa effekter, och även potentiell missbruks problem kan förekomma, och det kan även få din sömnrytm att bli mycket värre långsiktigt. Här är 10 enkla tips, för mer stress fri sömn.

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment