Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Vill du detoxa och gå ner i vikt? Se OTROLIGA resultat efter bara 72 timmar!!


Vi äter alla ohälsosam mat, mat som innehåller massor av kolhydrater och fetter som utgör ett hot mot vår kropp. Vår kropp är full av gifter som försämrar hälsan och orsakar dålig utseende.

Men naturen har alltid en sund lösning. Naturmedicinen erbjuder ett fantastisk recept som kan återställa vårt välbefinnande.

Det är en organisk dryck för avgiftning som kommer att utplåna alla problem som har påverkat din hälsa. Det kommer att ta bort gifter och öka ämnesomsättningen. Detta kommer att främja en sund väg att förlora övervikt.

Nödvändiga ingredienser:
2 msk riven ingefära
Saften av en halv citron
2 selleristjälkar
En kopp tomatjuice
Peppar eller chilipulver

Detta är hur man förbereder drycken:
Blanda alla ingredienser utom sellerin tills du får en homogen blandning. Häll den i ett glas och tillsätt selleristjälkarna. Dessutom kan du förbereda och lagra större mängder av denna naturliga saft i kylskåpet.

Hur man använder det?
Denna dryck ska användas varje dag. Konsumera 3 glas mellan måltiderna. Du kommer att märka positivt resultat efter bara 72 timmar.
Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta artikel med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment