Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hundar 

Pappa tar ett foto av hans lilla bebis. Kolla nu på den enorma pit bullen bakom honom…


Pit bulls har ofta fått ett dåligt rykte det senaste deceniet. Nyhets stationer världen över vill bara fokusera på dessa hundar när något tragiskt händer.

Medans det är sant att pit bulls är starka och muskulösa, och dem ser verkligen farliga ut vid första ögonkastet, så är dem faktiskt lika snälla som vilken annan ras som du hade träffat. Deras styrka har blivit använt till deras nackdel med åren; dåliga ägare tränar dessa hundar att bli aggressiva endast för att dem är så mäktiga. När en attack händer, så är det vanligtvis pit bullen som blir nyheten då det säljer bättre nu förtiden.

 

Tack o lov, så finns en växande grupp med pit bull ägare som är villiga att dela med sig och visa hur fantastiska och omtänksamma dessa djur är! Denna stolta pit bull ägare delade denna video och är glad med att visa världen hur mycket denna hund älskar sin nya bebis. Fast det kan va skrämmande att se ett enormt djur hänga över en försvars lös bebis, så ska man veta att denna pappa litar fullt ut på sin hund och ser till att inget går snett.

Snälla DELA denna vackra video om du tycker en hund är lika god som deras människa!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment