Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

En mamma till 3 barn ta av sig allt förutom sin bikini. Titta hur främlingar reagera på henne…


Vad händer när en självutnämnd ”fet” kvinna ta av sig alla sina kläder förutom en bikini mitt i hjärtat av en konservativ stad? Amy Pence-Brown – en 40-årig mamma till tre barn – gjorde precis det. I ett vågat socialt experiment, så visade Amy upp sin kropp för att se om främlingar skulle gör som hon ville och rita hjärtan och positiva meddelanden på hennes exponerade kropp.

 

Hon satte på sig en ögonbindel och iklädd endast en svart bikini ställde hon sig på en offentlig gata full med folk. Till en början var hon nervös att förbipasserande skulle förlöjliga henne eller inte skriva något på hennes kropp. Hon kunde aldrig ana vad som skulle hända. Inom en timme, så hade hon otaliga ord och hjärtan på sin hud. Främlingar kramade och pussade henne, de viskade uppmuntrande ord i hennes öra, och de grät mot hennes axel.

”Vi kan inte älska varandra på allvar innan vi älskar oss själva,” och Amy säger vidare: ”Och när vi väl gör det, så kan jag garantera att tillsammans så kan vi flytta berg.”
Vad tycker du om den här videon? Låt oss veta, och DELA gärna Amys kraftfullt budskap med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment