Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Sean med Downs syndrom är orolig för mobbing på ny skola – då gör ett helt MC-gäng världens finaste handling!


Det är aldrig lätt att börja på en ny skola, oavsett vem man är. Men det är extra svårt för amerikanska Sean Maehrer. Sean föddes med Downs syndrom och har alltid varit ett offer för mobbing. Men hur entrén till den nya skolan blir i slutändan har fått hela internet att dra på smilbanden!

Seans mamma kände en stark oro inför hans första dag på high school. Han hade under en längre tid utsatts för mobbing på grund av sin medfödda utvecklingsskada på sin tidigare skola. Nu när han skulle börja på high school fruktade hans mamma att det bara skulle bli värre.

Hon berättade öppet om sina bekymmer på Facebook. Inlägget nådde snabbt ett lokalt MC-gäng, som genast bestämde sig för att hjälpa Sean. Snabbt började de att planera hur!

På morgonen den 1 september, samma dag som skolstarten, dök det oväntat upp en hel parad av motorcyklar på deras uppfart! MC-knuttarna ville eskortera Sean till skolan på sin första dag, för att visa sitt stöd och att han inte är ensam här i världen! MC-knuttarna kallas nu för hjältar i staden, och när man ser videon nedanför förstår man verkligen varför!

Ta en titt på videon under och njut av den faktiskt existerande medmänskligheten!

Tyckte du att deras insats var lika fin som vi tyckte? Dela gärna med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment