Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Döende mor och dotter delar hjärtskärande upplevelse – tre dagar innan det är för sent!


Det sorgliga ögonblick blev ett underbart minne.

När amerikanska Taylor Masilotti var 19 veckor in i sin graviditet, var planen att hennes mamma Donna Callender skulle ta henne till en undersökning på sjukhuset. Men Donna Callender hade cancer i hjärnan och lungorna, och var alltför svag för att ta med sin dotter, skriver brittiska Mirror.

När hennes mamma inte kunde följa med på ultraljudet beslutade Taylor Masilotti sig för att ta ultraljudet till henne istället. Sedan dess har Taylor postat en video på Facebook, där mor och dotter ligger bredvid varandra i sjukhussängen medan en läkare scannar Taylors stora mage. I videon hör vi läkaren säga att det är en liten flicka!
Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment