Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Ät ALDRIG det här eftersom du kan få farliga maskar i kroppen som skadar dig från insidan!


Idag finns det många livsmedel som konsumeras av många människor, men som inte hälsosamt alls för människors hälsa.

En man led av huvudvärk i kombination med andra symtom. Efter att gått till läkaren, var de omedelbart tvungna att lägga in mannen. Varför? -Han hade en infektion som kallas Thaeniasis. Denna infektion orsakas av parasiter som bandmask. Mannen hade fått denna infektion medan han besökte Japan, Sydkorea, Thailand och Kina.

3

Men hur kan man faktiskt bli smittad av dessa bandmaskar ?

Det finns två sätt som du kan få denna infektion på, det första är om du äter rått fläskkött från infekterade grisar, och det andra är genom kontakt med mänsklig avföring. Och larver av maskar kan påverka nervsystemet, inklusive hjärnan, det kan även leda till ett tillstånd som kallas neuroticism.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga artikel med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment