Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Om du blandar honung och vitlök och äter det på fastande mage i en månad, händer DETTA!


Det finns inget som doften av när vitlök sjuder i en av dina favoriträtter; doften ensam gör att min mun vattnas, och det förhöjer smaken av många rätter. Den kan rostas, wokas eller sauteras och användas till huvudrätter, grönsaker, såser … och det är för en gångs skull något som är gott och faktiskt riktigt bra för din hälsa.

Vitlök är faktiskt en superfood, eftersom det har antiviral, antibakteriell, anti- fungala och anti-oxidanta egenskaper.

Om du sväljer denna kombination av vitlök med honung på fastande mage, kommer det också att sänka kolesterolnivåer och blodtryck, främja hjärthälsa och övergripande höjning av immunförsvaret mot de fria radikaler som orsakar cancer.

 

Se själv i videon här nedanför:


Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment