Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Förfärad mamma hittar dotterns sovrum på internet för tusentals att se på! Nu varnas andra föräldrar!


I sitt sökande efter satellitbilder över jorden, hittade Shelby Ivies och hennes son en gratis online app ,Live Camera Viewer, . Men det var då Shelby märkte något konstigt livebilder av vad som verkade vara en liten flickas sovrum. Hon visste att något var väldigt fel.

Shelby har skrivit en varning på en Facebookgrupp för mödrar. Detta föranledde Jennifer, en mor i Houston för att titta närmre på frågan.

Jennifer var upprörd över att upptäcka att sovrummet i filmen tillhörde hennes två 8-åriga döttrar. Någon hade hackat sig in webbkameran i deras rum och strömmande det på nätet för alla att se. Sedan 27 juli, hade åtminstone 571 främlingar varit inne för att titta på Jennifers döttrar.

”Vi har övervakningskameror för att skydda dem,” berättade Jennifer för en TV kanal ”Jag känner att jag har misslyckats.”

Det hela började när en av hennes döttrar ville spela ett dataspel med vänner.  Detta gjorde att hackare kunde spåra deras IP-adress, få tillgång till deras modem och koppla in sig pål övervakningskameror i hela huset.

”Numera får de inte spela datorspel med folk de inte känner,” säger Jennifer  ”Du vet inte vilka dessa människor är. Du vet inte heller om dessa servrar är skyddade.  Håll alltid koll på vad dina barn gör på internet. ”

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga artikel med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment