Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Nyheter 

Läkare varnar folk att sluta använda E-Cig, därför att de är kopplade till en ny sjukdom!


Nu mera används e-cigaretter som ett ”säkert” alternativ till cigaretter, eftersom dem eliminerar en hel del av röken som bygger upp tjära i lungorna, men en ny studie har visat alarmerande länkar till en allvarlig lungsjukdom.

Eftersom ”aromer” används i denna versionen av cigaretter, finns det nu stor oro i det medicinska samfundet att e-cigaretter bidrar till en sjukdom som kallas obliterativ bronkiolit, eller ”POPCORN LUNGOR”. År 2000, visade en undersökning en allvarlig form av bronkit hos fabriksarbetare i popcornsfabriker, det visade sig att den giftiga kemikalien ”diacetyl” var ansvarig. Diacetyl hittades i 39 av de mest populära märkena av smaksatta e-cigaretter!

I videon du är på väg att se nedan jämförs vanliga cigaretter med e-cigaretter. Det är mycket viktigt att titta på denna film, och komma till ett välgrundat beslut om att fortsätta att röka e-cigaretter, med tanke på vad vi vet och inte vet om detta alternativ.

Symptom till denna sjukdom kan vara följande:
1. Väsande
2. Torr hosta
3. Onormal andnöd
4. Viktminskning
5. Nattliga svettningar
6. Feber
7. Trötthet

Mycket ofta är den här sjukdomen livshotande.  Låt oss veta dina tankar efter att ha sett videon nedan.
Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment