Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hundar 

Ledsen hund väntar vid dörren på sin ägare. Kolla nu in det lilla barnets hand


Som alla hundägare vet, hundar är inte som en familje medlem, dem är en familje medlem. Dem kanske har lite mer päls är oss andra människor i familjen (de mesta sitter fast i våra soffor!)men dem är lika mycket älskade, och självklart älskar oss tillbaka.

 

Oturligt nog, hundar kan inte följa med oss människor överallt, och ibland behöver dem bli lämnade med en annan människa. Naturligt så saknar många hundar sina ägare när dem är borta. Men som tur är för denna hund, så hade han en underbar hundvakt som kunde trösta honom när hans familj var bortrest.

Snälla DELA denna söta husdjurs video med alla hund älskare du känner!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment