Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Ett enkelt sätt att naturligt bli av med dessa fula bruna fläckar för gott!


Bruna fläckar som man får på huden, är något som alla så småningom får, långt efter att solbrännan har försvunnit. Även om du inte har varit en soldyrkare, kommer solexponering att lämna dessa ”åldersfläckar”.

I videon du ska få se nedan, kommer Drew från YouTube-kanalen ”Fitlife”, att förklara att dessa åldersfläckar tenderar att visas i större mängder, oftast hos personer över 50 år . Med den ökade användningen av solarier bland yngre personer gör att man får dem mycket tidigare.

Den skyldige, naturligtvis, är de ultravioletta strålarna som avges från solen, som ger en solbränna.

Men det går att bli av med de fula bruna fläckarna på ett mycket lätt sätt.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment