Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hundar 

Den här hunden blir så exalterad över att få bli återförenad med sin matte, att hon bokstavligen svimmar


Efter att ha arbetat utomlands i två år, så fick Rebecca det varmaste välkomnandet från hennes underbara Schnauzer, Casey.

I det här underbara klippet, så ser vi Casey bli helt vild när hon först ser Rebecca. Men efter några sekunder av ett oavbrutet skällande, så verkar Casey bli så lycklig, och till sig, och har fullt med adrenalin så hon svimmar på gruset, mitt framför hennes förvånade matte.

 

Rebecca skrev att Casey blev tagen till vetrinären och dem sa att hon var helt normal, hon blev endast lite för exalterad och var tvungen att ta en paus. Om du någonsin varit ifrån någon du älskar, så vet du klart hur detta scenario går till.

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment