Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Sonen väntar tills den nervösa mamman är på väg in för operation för att tala om en STOR hemlighet… WOW!


Den som har genomgått en allvarlig operation vet att processen kan vara stressande och skrämmande. Gud förbjude att något går fel , men om det gör det, vill du att dina nära och kära är i närheten – och du vill att de ska veta hur mycket du älskar dem.

Mamman du är på väg att se vet detta alltför väl. Det enda som plågar henne före operation var det faktum att hon inte kommer att få se sin son.

Hennes son är 21-åriga Carl James, en populär YouTube personlighet som bor i Tyskland. År 2015 bestämde han sig för att flyga över hela landet för att överraska sin sjuka mor.

Sarah, 48, var på väg att gå in för en njurtransplantation vid Emory University Hospital i Atlanta. Strax innan hon gick in i operationssalen, gör Carl sin stora entré.

Carl postade videon av hans improviserade besök på YouTube, och det gick snabbt viralt. Och inte bara var Sarah förvånad, men det var också hans andra familjemedlemmar i väntrummet.

Sarahs reaktion är så otroligt rå och äkta. Det är ganska svårt att inte ryckas med efter att ha sett hennes chockade ansikte.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment