Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon blir mobbad för att hon aldrig byter kläder. Då ser läraren DETTA och gör det ”förbjudna”!


De flesta av oss vet säkert att mobbning kan skada en människas liv. Det finns alltför många barn som mobbas och det är helt oacceptabelt.

Denna berättelse är hämtad från Mohonasen High School i USA, där den 39-åriga läraren Faith Perry jobbar. I skolan hade hon alltid samma kläder: en blommig blus, svarta byxor och svarta gymnastikskor .

fai1

En dag i klassrummet upptäckte hon att hennes elever trakasserade en flicka i klassen eftersom hon bar samma kläder två dagar i rad. Studenter hånade henne, som om att använda samma kläder två dagar var något förbjudet och fel.

fai2

Faith ingrep omedelbart och förklarade för sina elever att det inte fanns något rätt eller fel när det gäller att välja kläder. För att stödja flickan som var mobbad, berättade hon att hon skulle använda samma kläder i två veckor. Hon höll sitt löfte. Hon tvättade kläderna ofta, men såg till att kläderna hunnit torka över natten.

”Det är viktigt är att vara en professionell lärare, eftersom det är mitt jobb, men det är viktigare hur jag gör mitt jobb, inte vad jag bär”, säger Faith Perry.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment