Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

En kväll bestämde sig den gamla bonden för att gå er till dammen


En äldre boende i Florida hade i flera år ägt en stor gård med en stor damm på tomten. Dammen var perfekt utformad för att man skulle kunna bada i den så han hade fixat i ordning med picknickbord, bänkar och citronträd runt dammen.

En kväll bestämde sig den gamla bonden för att gå er till dammen för att se efter så att allt var i sin ordning då han inte hade hunnit vara där på ett tag. Han tog med sig en stor hink för att kunna plocka med sig frukt till gården.
När han närmade sig dammen hörde han plötsligt skrik och skratt som tycktes komma från dammen.

När han kom lite närmre såg han att det var tre unga kvinnor som badade nakna i vattnet. Han harklade sig för att de skulle märka att han var där, varpå kvinnorna snabbt simmade ut på den djupa delen. En av kvinnorna ropade till honom:

”Vi kommer inte upp ur vattnet förrän du gått härifrån!”

”Jag är inte här för att titta på er bada nakna”, fnös gubben.

Sedan höll han upp hinken och sa:
”Jag är här för att mata alligatorerna.”

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment