Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

En främling ger en kvinna i rullstol en ros. Men när hennes man pekar mot trapporna… WOW!


Carl gjorde sitt tioende bröllopsdag väldigt speciell och minnesvärd för hans fru Laura, som lider av Multiple Sclerosis.

Han slog ihop sig med deras vän Stephanie och några studenter, som för närvarande är lärare vid Musical Theatre i Liverpool Media Academy,

Studenterna satte ihop en återskapande flashmob av Bruno Mars  ”Just The Way You Are,” och detta fick Laura Gilbertson tårögd.

 

”Det var verkligen känslosamt, och ganska överväldigande men ett lyckligt tillfälle, då vi firade 10 år tillsammans. Jag var så tacksam och stolt att jag fick va en del av detta,” sa Stephanie ”Studenterna gav deras tid och dem var alla hedrade, så i slutet var dem alla gråt färdiga, det var en sådan känslosam dag.”

Vid slutet av uppträdandet, så höll studenterna upp en jätte stor banner där det stod ”Grattis på bröllopsdagen Laura Jag älskar dig.”

Vi borde alla vara så lyckligt lottade att få den skickligheten, tålamodet och vänligheten som tillåter oss att få ett långt och kärleksamt äktenskap. Grattis på bröllopsdagen!

DELA kärleken på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment