Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Detta som säkert redan finns i din kyl, kommer att få dina naglar växa och bli starka!


Ingen annan del av vår kropp tar så illa stryk dag ut och dag in som våra händer. Saker verkar alltid hända dem, knogar skrapas, fingrar fastnar och huden blir torr av att tvättas. Detta leder till oundvikliga skador.

Tunna sköra naglar är inte attraktivt och nagellack kan bara täcka en del. Många kvinnor tar till falska akrylnaglar som bara orsakar mer skada när de tas bort. Ovanpå det, biter massor av människor på sina naglar .

I stället för att dölja dina händer eller spendera en mindre förmögenhet på produkter som lovar att ge dig perfekta naglar, men misslyckas med att leverera dessa resultat, kan du prova denna enkla hemmabehandling.

Följande är en lista över vad du behöver och instruktioner om hur man gör det:
– ½ kopp apelsinjuice
– En klyfta krossad vitlök
– ¼ kopp extra jungfruolja
– Tallrik eller skål

1) Blanda apelsinsaft och vitlök.
2) Placera fingertopparna i blandningen och blöt dem i 10 minuter.
3) Skölj händerna och kasta vitlök / apelsinlösningen.
4) Fyll skålen med en fjärdedel kopp olivolja.
5) Blötlägg naglar i oljan i 5 minuter.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment