Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hans fru fick missfall! 7 månader senare, ser han ner och ser detta på sovrumsgolvet!


Detta är verkligen en av de mest bisarra historier vi någonsin har hört.

När Meredith var sex veckor gravid med sitt första barn, kom läkaren med hjärtskärande nyheter: hon hade lidit ett missfall. Hon och hennes make, Brandon, var förtvivlade.

Sju månader senare började Meredith ha allvarliga och plötsliga magkramper. Brandon stod vid hennes sida när hon skrek rakt ut i sovrummet – och innan de visste det hade Meredith fött ett barn direkt på sovrumsgolvet. Det enda problemet? Meredith hade ingen aning om att hon fortfarande var gravid! När allt kommer omkring, trodde hon att hon hade haft en missfall sju månader tidigare.

Men det fanns ett annat stort problem. Barnet föddes fortfarande inuti fostersäcken, tillsammans med moderkakan och navelsträngen, vilket innebar barnet inte skulle få syre om det inte kom ur fostersäcken direkt.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment