Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon täcker sin näsa med handen. Det ser konstigt ut, men anledning bakom är GENIALISK!


Vi har alla stött på sitatuiner som gör oss ängsliga. Kanske det stressar dina nerver att resa med ett flygplan, eller du kanske har en stor jobbintervju framför dig som du inte kan sluta tänka på. Vad som än är anledningen, så är ängslighet inte en rolig känsla. Det distraherar oss från att fokusera på de bra sakerna, och driver oss in i ett mönster av ohälsosamt och negativt tänkande.

 

Någon har säkert sagt till dig tidigare att ”ta ett djupt andetag och slappna av,” men visste du att det finns en testad andningsmetod som faktiskt fungerar? YouTuber Gillian är här för att lära dig att ett djupt andetag inte är rätt väg att gå. Kolla istället in detta enkla sätt att styra syretillförseln in i din kropp. Nästa gång du känner dig stressad eller ängslig, kom ihåg detta användbara trick!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment