Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Dottern fick nya skor! Strax efter såg fötterna ut så HÄR! Nu varnar föräldrarna ALLA!!


Jag vet att många flickor och pojkar är förtjusta i snygga skor, medan andra gillar när skorna är bekväma framför hur de ser ut.

Men en sak är vi nog alla överens: Barn bör ha bekväma skor.

Lisa Connor köpte nyligen ett par rosa sandaler från modekedjan Next till hennes tvååriga dotter i födelsedagspresent . Men skorna visade sig vara allt annat än bra för fötterna.
Nu varnar mamman andra föräldrar.

Dotter Esme hade bara skorna i en halvtimme när hon plötsligt började gråta av smärta. Hennes mamma upptäckte att hennes dotters fötter var täckta i blod.

e1

Hon säger att hon är medveten om att nya skor kan vara lite stela och svåra att bära i början, men det var inga vanliga blåsor. Hela dotterns fötter var täckta med blod.

Esmés pappa var tvungen att trösta sin dotter en timme efteråt, och händelsen störde hennes födelsedagsfirande .

Familjen bor i Blackpool England . Modekedjan har nu tagit tillbaka skorna som Lisa köpte för att undersöka om det var något fel med dem. Men Lisa säger att kedjan borde sluta sälja skorna helt.

”Andra föräldrar som har sett mina bilder har skrivit till mig och sade att de har liknande problem. Jag hoppas att detta inte händer någon annan ”, säger Lisa.

En talesman från Next säger att de har aldrig hört talas om detta problem tidigare.

e2

Skorna heter ”Jelly Sandals” .

DELA denna viktiga artikeln , så att inga fler barn drabbas av fula sår genom att använda dessa farliga skor.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment