Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon satte upp en kamera för att titta på hennes nallebjörn! Vad som händer är SKRÄMMANDE!


Som människor har vi inte anpassat oss väl till att vara i totalt mörker.

Jag menar, hur många människor har verkligen vant sig att tillbringa tid i absolut mörker? Inte många, det är säkert.  Som ett resultat av vår brist på exponering för mörker, kan vi helt enkelt inte se så bra i mörker. Det är förmodligen därför så många människor är rädda för det. Ännu värre är när du börja prata om konstiga saker som spöken, andar, demoner, etc. Ingen vill vakna upp mitt i natten och se ett spöke eller se sina saker som flyttas runt. Och tyvärr för den här tjejen, är det exakt vad som hände.

Videon börjar med nallebjörnen bredvid en sovande flicka. Efter några sekunder, börjar den att stå upp och sedan luta sig över henne tills den ligger ovanpå henne. Titeln på videon hänvisar till nallebjörnen som besatt, vilket är en skrämmande tanke. Flickan vaknar sedan upp och flyttar nallebjörnen!

Händer det här på riktigt?

Se själv i videon här nedanför:

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment