Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon kastade ut sin son för att han var homosexuell! Då skrev morfar ett brev som hyllas över hela världen!


Tchad hade länge samlat för sitt mod att våga berätta för sin mor att han är homosexuell, och som många unga människor som kommer ut , var han rädd för hur hon skulle reagera. Och tyvärr var hon inte nöjd.

Modern kastade ut honom på gatan, sade att han var otrevlig och att det inte var naturligt. Så Tchad sökte hjälp från en annan familjemedlem – morfar.

Förutom att bara ta hand om pojken, beslöt sig morfar att skriva ett brev till Tchads mor, hans egen dotter. Vad han skrev har hyllats världen över.

Läs brevet här! Översättning är under bilden.

brev

Dear Christine

Jag är besviken på dig som dotter. Du har rätt att vi har ”någon att skämmas för i familjen”, men du har missförstått vem det är. Att kasta ut Chad bara för att han berättade att han är homosexuell, är vad som är ”äckligt” här. En förälder som avvisar sina egna barn är vad som ”inte är naturligt.”

Det enda intelligenta jag har hört dig säga i allt detta är att du ”inte uppfostrat din son att vara gay.” Naturligtvis har du inte det. Han föddes på det sättet, han valde det inte, på samma sätt som människor föds vänsterhänta. Du har dock ett val. Du har valt att skada honom, att vara trångsynt och motsägelsefullt . Så medan vi är i färd med att lämna våra barn, kan jag ta tillfället i akt att säga adjö till dig. Nu har jag ett fantastisk barnbarn att ta hand om, och jag har inte tid för en hjärtlös dotter som du.

Om du lyckas hitta ditt hjärta en dag, ring oss.

– pappa

Jag tror inte att morfadern kunde ha hanterat situationen bättre. Jag tror att budskapet är så viktigt att detta är helt klart värt att dela på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment