Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon gömde sig under sängen för att se om hennes pojkvän är otrogen. Vad som hände? HÄRLIGT!


Att vara i en relation är inte alltid lätt, och för att det ska fungera, måste båda parter vara villiga att arbeta med relationen. Men ibland tar osäkerheten över, och vissa människor som misstänker att sin partner är otrogen kan låta sin svartsjuka gå för långt.

Det bästa tillvägagångssättet är att ta upp ämnet på ett lugnt och förberett sätt, och aldrig anklaga sin partner för något man inte har bevis för. De flesta experter är överens om att en bra relation bygger på ömsesidigt förtroende, och därför måste man tänka innan man reagerar.

Kvinnan i den här historien undrade om hennes man var otrogen eftersom hon var rädd att han inte älskade henne så mycket som han sade. När hon försökte få svar på sina misstankar, fick hon snarare en överraskning hon aldrig väntat sig, och förhoppningsvis lärde hon sig en del av det!

3-3

En dag ville kvinnan veta hur hennes pojkvän skulle reagera om hon flyttade från honom utan att tala om det för honom. Hon bestämde sig för att skriva ett brev där hon sa att hon var trött på honom, och att hon inte ville bo med honom längre. När hon hade skrivit brevet, lämnade hon det på nattduksbordet i sovrummet och gömde sig under sängen.

När hennes pojkvän kom hem upptäckte han brevet och läste det. Efteråt skrev han något på det, innan han började att dansa och sjunga i rummet.

Han tog fram sin mobiltelefon, slog in ett nummer och började prata: ”Hej sötnos, jag undrar om vi kan träffas senare. Hon förstod till slut att jag bara lekte med henne och nu har hon lämnat mig. Jag vet inte ens varför jag var med henne så länge. Ja, vi kan ses snart, älskling. Puss och kram! ”
Efter att han la på, lämnade han sovrummet.

Upprörd och gråtande kröp kvinna ut från under sängen och gick till nattduksbordet för att läsa vad han skrivit på lappen. Där såg hon vad hennes pojkvän hade skrivit:

”Jag kunde se dina fötter under sängen, jag lurade dig. Jag gick till affären för att köpa bröd! ”

DELA detta om du fick själv ett gott skratt!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment