Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

WOW 

Ellen tappar kontrollen när hennes gäst har en ny typ av BH! Se på hennes tröja!


Ellen hade hört talas om en ovanlig ny skönhetsvård för kvinnor. Uppenbarligen finns det en läkare i New York som utför en tillfälligt bröstförstoring som avtar efter de första 24 timmarna. ”Det är som Askungen förutom att efter midnatt, i stället för att förlora din klacksko, förlorar du dina pumpor,” skämtade Ellen.

Den älskade talkshowvärden prisade sarkastiskt detta löjliga ingrepp som kostar $ 2,500. Hon fortsatte med att tala om en annan läkare som har kommit med ”semesterbröst.” Dessa håller ett par veckor, så att kunderna kan njuta av större bröst medan de är på semester.

För att inte vara sämre, uppfann Ellen något ännu större och bättre. Ellens ”Inställbara BH”.

Det är inte konstigt att det här klippet har 7,5 miljoner visningar på YouTube och stiger. Njut av denna roliga TVstund, och dela den med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment