Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

WOW 

Kissa i duschen är bra för miljön och huden, det hade jag INGEN ANING om


Brukar du kissa samtidigt som du duschar? I så fall gör du både miljön och din egen hud en tjänst.

Annica Joensuu, ordförande för Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, säger att eftersom urin innehåller såväl urinsyra som karbanid, och urea, som även används i fuktkrämer, är kisset en ”väldigt bra fuktbindare”.

2f56928e_be227ebc_shutterstock_127984400.xxxlarge_2x.xxxlarge_2x

Sparar några liter vatten Dock vill Joensuu, på grund av hygienskäl, inte sträcka sig så långt som att rekommendera en sjua i duschen. Duschvattnet går ju samma väg som det i toaletten. Då sparar du kanske några liter vatten genom att inte behöva spola i toaletten.

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment