Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

WOW 

Denna film om mobbning visar hur viktigt det är att ingripa när någon blir retad


Mobbning är bland det värsta jag vet. Barn ska kunna minnas sin barndom med glädje när de blir äldre, men ibland finns det andra barn som är elaka och förstör livet för dem.

Vi kan nog alla enas om att mobbning är fruktansvärt och att ingen förtjänar att drabbas. Men det är svårare att enas om hur vi får bukt med mobbning. Särskilt i skolorna är detta många gånger ett problem och en orsak till diskussioner.

Vad som borde vara självklart är att det är alla ansvar att stoppa mobbning. Om jag går förbi någon som jag ser eller hör blir retad är det min plikt att ingripa. Ignorans och tystnad gör ingen gott – varken mobbarna eller det stackars offret.

Här har Up tv gjort en kraftfull film om mobbning. Se den!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment