Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Han vaknade bakfull och kunde inte komma ihåg NÅGOT ALLS, men hans fru var jättenöjd. Anledningen fick mig att gapskratta!


En gift man, Robert, vaknade med den bakfyllan han någonsin hade haft, efter att han hade varit ute med kompisar och druckit kvällen innan. Han vaknade upp i sängen ensam, och mindes inte ens hur han kom hem, och nu började han att vara rädd om han hade gjort något fel natten innan. Robert måste kämpa för att öppna sina ögon, och det första han ser är två aspirin och ett glas vatten på nattduksbordet.

Han sätter sig upp och ser till sin förvåning att alla hans kläder är rena och strukna. Han kastar i sig aspirin och går på toaletten. Men när han tittar sig i spegeln, ser han att han har ett blått öga, och nu börjar han verkligen få ångest.

 

Då märker han en lapp på spegeln, med små hjärtan på och ett kyssmärke från läppstift: ”Älskling, Frukosten står på bordet, jag gick upp tidigt för att åka och handla så jag kan laga din favoriträtt ikväll. Jag älskar dig! Sofia ”Han går ut i köket och ser frukostbordet med varmt kaffe och dagstidning.
Hans son sitter också vid bordet, så Robert frågar ”Vad hände igår?”

”Tja, du kom hem klockan 4 på natten, kanonfull. Du ramlade över bordet och krossade det, och sedan kräktes du på mattan. Du fick det blåa ögat när du gick in i sovrumsdörren. ”

Nu börjar Robert bli mycket förvirrad och frågar sin son: ”Så … Varför är din mamma på så gott humör, och har gjort frukost till mig?”

Då svarar sonen: ”Åh, det, ja. Jo, mamma släpade in dig i sovrummet, och när hon försökte ta av dig byxorna, ropade du: ”Låt mig vara, jag är gift. Jag är gift! ”

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment