Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

När du vaknar sent för att gå på toaletten, håll ett öga stängt av den HÄR anledningen! OTROLIGT!


Här är några mycket häftiga kroppstrick som kan påskynda läkningsprocessen. Dessa kan användas för att behandla en rad olika vanliga sjukdomar och problem.

Håll ett öga stängt

Häftigt trick och så enkelt! Om du går på toaletten mitt i natten, hålla ett öga stängt.
Dr Mercola hävdar att exponering för starkt ljus på näthinnan, faktiskt kan lura hjärnan att tro att det är morgon eller dagtid. Så om du har problem med att somna om efter att ha använt toaletten på natten, ge det här ett försök .

 

Hicka, hicka och mer hicka

Hicka kan vara allvarligt irriterande, och att försöka bli av med den kan vara mycket frustrerande. Prova att öppna munnen och svälja.  Detta bör lugna spasmer i membranet, vilket eliminerar hicka!

 

Dra i örat

Att gnugga tinningarna kan lindra huvudvärk, men att dra örat kan fungera bättre. Hålla den köttiga delen av örat och dra ut och tillbaka mycket försiktigt. Tinningbenet flyttas, vilket får färsk cerebral-ryggmärgsvätska att strömma till. Detta rengör och ger näring åt området.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment