Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

DETTA är anledningen till varför du är attraherad av människor som är fel för dig (men det är inte ditt fel)


Jag vet att jag inte är den enda som gör detta, och det får mig inte att må så mycket bättre. Jag verkar dra till mig uppmärksamhet från människor som inte var vad jag hoppades på!

Eller så hittar jag en fantastisk vän eller älskare och omständigheter eller livet rycker isär oss till synes för fort….

Men, de bra nyheterna är att det inte är ditt fel. Vi har lärt oss att våra handlingar och våra avsikter kan påverka världen omkring oss, och detta är sant i viss utsträckning. Kom ihåg att det är många människor på vår planet som troligtvis gör exakt samma sak som du. I slutändan går vi vidare genom hjulet av alternativ. Det är ett stort hjul så bara fortsätt framåt så kommer du att hitta det du söker!

När du tittar dig omkring i din krets av vänner och bekanta, ler du av tacksamhet eller önskar du att du hade något mer? Det är lätt att fastna i sina tankar om en drömpartner, eller den perfekta bästa vännen. Hollywood och skönlitteraturen har lärt oss att det finns någon perfekt för oss alla och det är sant, men det är inte troligt att du känner igen dem för vilka de är.

Människorna som kliver in i våra liv, tillkallades eller sökte sig specifikt till dig av en anledning. Du har projicerat ett begär för en smart, knasig, och relaterbar person som kan hjälpa dig att dra tillbaka din galenskap? Åh, men den perfekt mänskliga personen som dök upp utanför din dörr är inte bara det ´engångsligg´ som du hoppades på men de ser inte ens ut som Beyonce eller Magic Mike! Istället för att gråta ut vad fan, kom ihåg att dem troligtvis hade liknande förväntningar på dig och försöker att kämpa sig igenom livet precis som du.

Vi borde aldrig försöka att leva i ett och samma mönster så att vår syn på mångfald blir ’inte vad jag hade tänkt mig´. Alla som har visat ett intresse för dig som är så fantastisk förtjänar samma försök och respekt. Ingen av mina bästa vänner som har stått vid min sida genom åren börjde på det sättet, det var något vi jobbade på. Oavsett personen i dina drömmar eller en vänlig följeslagare, vi letar alla efter något annorlunda och roligt. Jag garanterar att du har fler exempel på detta i ditt liv än du kan räkna.

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment