Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Konstiga märken började dyka upp på hennes panna, men då upptäcker hon det OTÄNKBARA …


Om du kunde förändra något med dig själv, vad skulle det i så fall vara? Vill du välja bara en sak, eller skulle du försöka att ändra så många saker som möjligt? I denna kortfilm av Sandy Widyanata följer vi en kvinna som gör sig redo för dagen.

Hon kan inte hitta en outfit som hon tycker om eller som kommer att passa henne. När någon frågar om han kan plocka upp henne tidigare, blir hon rasande. Medan hon tvättar ansiktet och försöka bli klar, märker hon att något konstigt händer med ansiktet.

Slutligen  är hon redo att gå ut genom dörren, men hon står framför en spegel och stirrar på sig själv. Även om hon har gjort alla förändringar hon bara drömt om,  är det inte vad hon egentligen vill.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment