Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Om du blandar dessa 4 naturliga ingredienser , kommer du att bli av alla mygg för gott!


Det finns så mycket som är underbart om sommaren … tunna kläder, simning, grillning, picknick … Jag kan räkna upp massa saker. Det är ju underbart med nya glada sommarminnen,  så många av höjdpunkterna i våra liv komma tillbaka till oss när vi tänker på tidigare somrar .

Jag själv, älskar trädgårdsarbete och solsken,  min make älskar att sitta ute på en sommarnatt under stjärnorna. Tyvärr för oss båda, gillar mygg mig väldigt mycket. Jag har provat allt för att bli av med dem.

Men det här fungerar verkligen och det är så lätt !!!

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment