Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Humor 

Jessica gjorde STÖRSTA missen när hon skulle sälja sin soffa i en köp- och säljgrupp. Pinsamt!


Att använda köp- och säljgrupper på Facebook för att sälja sina gamla grejer har blivit någonting som är riktigt populärt. Tack vare sociala medier så når man ut oerhört snabbt till många människor vilket kan leda till en snabb affär för både köparen och säljaren.

Dessa grupper är ofta offentliga så att alla på hela Facebook kan se vad som laddas upp för att få så bra spridning på annonserna som möjligt.

När Jessica skulle sälja sin soffa i en köp- och säljgrupp i England så blev det väldigt, väldigt fel. Hon satte rubrik och pris på annonsen, skrev att hon hade möjlighet att lämna av soffan och laddade sedan upp bilder på soffan, MEN det är nu de pinsamma kommer.

Soffan ser väldigt mjuk och skön ut, men inte nog med bilder på soffan så råkade en bild på Jessicas egna bröst komma med bland bilderna.

En kille var snabb nog och kommentera att just den bilden var den som såg bäst ut innan admin på sidan hann upptäcka missen och ta bort posten.

Nästa gång Jessica ska sälja någonting på Facebook så kommer hon antagligen vara mycket mer uppmärksam på vad hon laddar upp för bilder sina annonser. Ett tips är att ni också är det.

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment