Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon föder sitt fjärde barn … Men när sjuksköterskan ser DETTA, skriker HELA rummet av glädje!


De hade redan tre underbara döttrar. Så när paret i videon nedan blev gravid med deras fjärde barn, bestämde de sig att vänta med att veta vilket kön barnet föddes med. Men de hade fortfarande en känsla av att det skulle vara ännu en dotter.

De skulle naturligtvis vara glada oavsett kön, men innerst inne önskade kanske paret att det fjärde barnet skulle vara en son.

När denna mor var redo att föda, bjöd hon familj och vänner till sjukhuset för att stödja henne. En filmade hela förlossningen och den tidpunkt då barnet kommer ut är helt fantastiskt! Läkaren lyfter barnet så att mamman kan se det, och hon och resten av människorna i rummet kunde inte hålla tillbaka känslor och spänning . De tjöt av förtjusning! Efter tre döttrar, fick hon en pojke. Vilken underbar stund!

Se videon här:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment