Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Vill du bli av med onödig vikt på låren? Då ska du göra det HÄR! Superlätt!


Att ta på sig en bikini är ingen enkel uppgift. Med alla de påtryckningar om orealistiska normer som kvinnor får utstå, är det inte konstigt att bära bikini på stranden är en stressande situation för så många människor.  Det är praktiskt taget en oändlig strid med normer som ständigt förändras.
Det viktigaste är att känna sig bekväm med dig själv, oavsett om det innebär att vara större eller mindre (samtidigt med hälsan i åtanke) än ”normen”. Ben är en särskilt viktig kroppsdel för kvinnor.

 

Det är faktiskt riktigt, riktigt enkelt att få fina ben. Den första metoden skulle vara att göra vissa livsstilsförändringar. Nästa gång du går förbi kakorna i affären, behöver du inte nödvändigtvis lägga ner dem i vagnen. Men man kan träna benen på ett mycket enkelt sätt.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment