Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

När läkaren öppnar buken på 15-åringen, får han panik: Han har svalt mer än 200 spikar!


En 15-årig pojke från den kinesiska provinsen Jiangxi klagade över svåra buksmärtor.

När läkarna tar en röntgenbild, tror de inte sina ögon: I magen på tonåringarna ser de mer än 200 spikar, som han har svalt under en månad! Under operationen, hittar de också tandpetare, stenar och mynt inuti pojken,  pojken svalde nästan ett kilo skräp.

Den 15-åriga lider förmodligen av pica-syndrom. Denna ätstörningar gör att människor (ofta med utvecklingsstörning , demens, autism eller psykisk sjukdom) faktiskt äter oätliga saker såsom jord, stenar, tvål, avfall, hår och ibland till och med avföring. Detta kan leda till allvarliga skador på tarmkanalen och förgiftning.

DELA gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment