Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Vad man INTE ska säga till sin flickvän på en dejt. Men den här killens svar!


 

Under en av sina dagliga klasser, försöker en lärare lära sina elever lite hyfs genom att fråga följande frågor:

”Michael, om du var på en dejt och åt middag med en trevlig ung dam, hur skulle du säga till henne att du måste gå på toaletten?”

Michael säger: ”Ursäkta mig jag måste gå och kissa.”

Läraren svarade med att säga: ”. Det skulle vara oförskämt och oartigt Bengt, hur skulle du säga det?”

Bengt säger: ”Jag är ledsen, men jag måste verkligen gå på toaletten jag kommer strax tillbaka..”

”Det är bättre, men det är fortfarande inte mycket trevligt att säga ordet toaletten vid middagsbordet . Och du, lilla Sven, kan du använda din hjärna för en gångs skull och berätta för oss vad man ska säga?”

Bengt säger: ”Jag skulle säga: Älskling, ursäkta mig ett ögonblick, jag måste gå och skaka hand med en kär vän till mig, som jag hoppas att jag kan introducera dig för efter middagen”

DELA gärna med dina vänner och bekanta på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment