Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Om du har ett par av dessa skor, måste du kasta dem omedelbart! Anledningen? Jag hade ingen aning!


Vi vill alla skor som är öppna och låter våra fötter att andas i sommarhettan, sandaler är bra, men många människor älskar ”flip flops” och ”Crocs” … på grund av deras komfort att de är lätta att ta av och på. Både flip flops och Crocs har emellertid blivit allvarligt kritiserade.

En fotvårdsspecialist på ”Illinois Bone and Joint Institute”, Dr. Megan Leahy, säger att eftersom Crocs och flip flops lämnar hälen instabil, finns det en tendens att gripa in med tårna som så småningom leder till ”tendinit, försämring av tårna , nagelproblem, liktornar och förhårdnader ”. Summan av kardemumman är att de inte kan bäras i timmar åt gången utan att resultera i fotproblem.
Allt detta sagt, du kommer att få höra om en ytterligare risk att bära flip flops och Crocs, i videon du är på väg att så på nedanför. Det har förekommit fall efter fall av Crocs som fastnar i rulltrappor, och orsakar allvarliga skador på både barns och vuxnas fötter!

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment