Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Mamman ammar sitt barn på en buss. När föraren säger det HÄR, tror hon det är ett dåligt skämt!


Denna historia på bloggen Apple Orchard gör många upprörda: En mamma åkte med sin nyfödda i en bärsele på en buss i Hamburg . När barnet blev hungrigt och börjar gråta, börjar hon att amma den lilla. Då gör busschauffören något som hon verkligen inte hade räknat med, han tar tag i mikrofonen till högtalarsystemet på bussen och säger följande: Antingen upphör hon omedelbart att amma eller så får hon vara så vänlig att stiga av vid nästa hållplats! Busschauffören tvingar alla passagerare att vänta tills mamman hoppar av bussen.

Ganska förödmjukande och onödig exponering av en kvinna som bara vill mata hennes spädbarn.
Vad tycker du om busschaufförens reaktion? Skriv gärna något i kommentarerna nedan!

4163f5112f492ce999bf6a7d167c723b-800x508

DELA den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment