Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Han förklarar varför han föredrar kvinnor över 40. Klockrent


Jag uppskattar mest av alla kvinnor över 40.

Här är några anledningar till varför: En kvinna över 40 kommer aldrig att vakna mitt i natten för att fråga: ”Vad tänker du på?” Hon bryr sig inte vad du tänker på.

Om en kvinna över 40 inte vill titta på fotboll, sätter hon sig inte bredvid dig och gnäller om det. Hon går någon annanstans och gör något hon gillar. Och det är oftast något mer intressant.

En kvinna över 40 känner sig tillräckligt bra för att vara säker på vem hon är, vad hon är, vad hon vill och vem hon vill ha det från.

Kvinnor över 40 är värdiga. De ställer sällan till med drama när man är på operan eller på en dyr restaurang. Men naturligtvis, om du förtjänar det, kommer hon inte att tveka att skjuta dig om du förtjänar det.

 

Kvinnor över 40 är generösa med beröm, ofta oförtjänt. De vet hur det är att vara uppskattad. En kvinna över 40 har förtroende för att introducera dig till sina väninnor.

En yngre kvinna gillar oftast inte ens att presentera dig för sin bästa vän eftersom hon inte litar på killen med andra kvinnor.

Kvinnor över 40 bryr sig inte om att du är attraherad av hennes vänner eftersom hon vet att hennes vänner inte kommer att svika henne.

En kvinna över 40 ser bra ut utan smink. Detta är inte sant för yngre kvinnor. Några fler rynkor kanske, men en kvinna över 40 är mycket sexigare än sina yngre vänner.

Kvinnor över 40 är ärliga. De berätta omedelbart om du är en idiot eller om du agerar som en.

Ja,vi  prisar kvinnor över 40 för en mängd olika skäl. Tyvärr är detta inte motsvarande för män. För varje fantastisk, smart, sexig kvinna över 40,  finns en skallig, lite småfet man .

Och till alla de män som säger: ”Varför köpa kon när du kan få mjölk gratis” … Här är en liten uppdatering för dig: Numera är 80% av kvinnorna emot äktenskap. Varför? Eftersom kvinnor inser att det inte är värt att köpa en hel gris bara för att få en liten korv ….

Sagt av Andy Rooney 60 minuter ..

Dela gärna med alla dina vänner och bekanta på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment